Science Vol. 20 No. 1
Selecting Optimum Route for Raw Materials: A Case Study of an Instant Food Factory
การเลือกเส้นทางการขนส่งวัตถุดิบที่เหมาะสม กรณีศึกษาโรงงานผลิตอาหารสําเร็จรูป
Feature Selection Based on Minimal Boundary and Maximal Lower Approximation
การเลือกลักษณะเด่นด้วยราฟเซตบนพื้นฐานข่าวสารที่เล็กที่สุดของบริเวณขอบเขต
A Study of nutritional value of Sweet Sorghum for Animal
การศึกษาคุณค่าทางอาหารของข้าวฟ่างหวานสําหรับสัตว์
Using Guar Gum, Glucose Syrup and Maltodextrin to Produce Red Dye Powder from Red Dragon Fruit (Hylocereus polyrhizus) by Foam Mat Drying Method
การใช้กัวกัม กลูโคสไซรัป และมอลโทเดกซ์ทรินในการผลิตสีแดงผงจากผลแก้วมังกรพันธุ์สีแดง (Hylocereus polyrhizus) โดยการอบแห้งแบบโฟมแมท