Science Vol. 11 No. 1
Study on Production of Health Beverage from Red Rice
การศึกษากระบวนการผลิตเครื่องดื่มเพื่อสุขภาพจากข้าวแดง
Utilization of Distillery Slop for Sugar Cane Production and Environmental Pollution Reduction: Case of First Year Crop
การใช้ประโยชน์ของน้ำกากส่าสำหรับการผลิตอ้อยเพื่อลดมลพิษสิ่งแวดล้อม: กรณีอ้อยปลูกปีแรก
Growth of the Sea Grape (Caulerpa lentillifera J. Agardh ) by Shrimp Pond Waste Water
การเจริญเติบโตของสาหร่ายพวงองุ่น (Caulerpa lentillifera J. Agardh) โดยใช้น้ำทิ้งจากการเลี้ยงกุ้ง
Soursop Wine Product Development for Sustainable Communities
การพัฒนาผลิตภัณฑ์ไวน์ทุเรียนเทศเพื่อการพัฒนาชุมชน
Study and Collecting of Flowering Plants in Ramkhamhaeng University for Preservation in Herbarium
การศึกษาและเก็บรวบรวมพรรณไม้ดอกในมหาวิทยาลัยรามคำแหงเพื่อจัดเก็บในพิพิธภัณฑ์พืช
Effect of Plant Growth Regulators on in vitro Shoot Tip of Maa-kang (Vitex scabra Wall. Ex Schauer)
อิทธิพลของสารควบคุมการเจริญเติบโตที่มีต่อชิ้นส่วนยอดมะคัง (Vitex scabra Wall. Ex Schauer) ในสภาพปลอดเชื้อ