Science Vol. 22 No. 2
The Effects of Mixed-feed Varieties on Deer Velvet Antler Production
ความหลากหลายของอาหารผสมที่มีต่อผลผลิตเขากวางอ่อน
Comparative Study on Productivity and Nutritive Value of Maize and 3 Sweet Sorghum Varieties
การเปรียบเทียบผลผลิตและคุณค่าทางโภชนาการของข้าวโพดและฟ่างหวาน 3 พันธุ์
Effect of Herb Crude Extracts Mixed on Chitosan to Inhibit
Cucumber Pathology
ผลของสารสกัดหยาบพืชสมุนไพรและไคโตซานต่อการยับยั้งเชื้อก่อโรคแตงกวา
Production of Levan by Levansucrase for Value-Added Industrial Waste
การผลิตสารลีแวนด้วยเอนไซม์ลีแวนซูเครสเพื่อการเพิ่มมูลค่ากากของเสียอุตสาหกรรม
Development of Rules for Predicting Academic Learning Outcomes of Freshmen Students using Data Mining Techniques
การพัฒนากฎการทำนายผลการเรียนของนักศึกษาชั้นปีที่ 1 โดยใช้เทคนิคการทำเหมืองข้อมูล
Feeding Types of Fish in Seagrass Beds in Khung Kraben Bay Area, Chanthaburi Province
ประเภทการกินอาหารของปลาในแหล่งหญ้าทะเลบริเวณอ่าวคุ้งกระเบน จังหวัดจันทบุรี
Isolation and Screening of Oleaginous Yeasts Capable of Using Glycerol as a Carbon Source
การคัดแยกและคัดกรองยีสต์สะสมไขมันสูงที่สามารถใช้กลีเซอรอล เป็นแหล่งคาร์บอน
Building Inspection for Valuating on Office Buildings in Bangkok
การตรวจสอบอาคารเพื่อการประเมินมูลค่าของอาคารสำนักงาน ในเขตพื้นที่กรุงเทพมหานคร
The Correlation of Lecanoric Acid with Atranorin in Lichen Parmotrema tinctorum
ความสัมพันธ์ระหว่างกรดลีคานอริกและอะทาโนรินในไลเคน Parmotrema tinctorum
Development of Nanosized Hydroxyapatite from Biowaste for Variety Applications
การพัฒนาไฮดรอกซีอะพาไทต์ขนาดนาโนจากของเหลือทิ้งชีวภาพเพื่อประยุกต์ ใช้งานในหลายรูปแบบ